Не тiльки Бог

На світі є  (із віку в вік...)
                подружжя, котрі чорт нарік. -
Там завжди: бійки, сльози, крик...
А є подружжя - голубкИ. -
                З легкої Господа руки -
живуть на світі залюбки.
Дружино мила, нас же двох
                благословляв... не тільки Бог...


Рецензии