Шифаханэдэ

Авырмаган кеше юктыр,
Хич булмаса елга бер
Укол алырга кирэк, дип,
Эйтеп чыгарды доктор.
Ул кешенен куплегенэ
Утырам исем китеп.
Шэфкать туташы ашыкмый
Кеше куп икэн диеп.
Салмак атлап чэй эчэргэ
Китте тамагы кипкэч.
Ахылдашмагыз,апалар,
Килер вакыты житкэч.
Кон дэ килеп, тезелешеп,
Укол чираты котеп,
Китэбез без менэ шулай
Бераз гына ял итеп.


Рецензии
И яратмыйм шул больницага барырга!

Фания Фаррахова Тухватуллина   13.08.2015 23:35     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.