Два свiти

Ми не змогли проїхати на Мар'їнку. Бо саме зараз там триває бій,
Рвуться   набої,
Пахне смертю, підлістю,
А зовсім  поруч  зачаївся  МИР,
З  бокалами,  басейнами,
Коктейлями,
Війна та мир,
Розплата  й каяття,
Неправильне  і правильне,
Упевнено  сплелись  у стрічку
З назвою  ЖИТТЯ
Кілька  годинний  сон  повний
Неспокою,
 Ми знову  намагаємось –  ТУДИ!
Та НІ, вертаємо  назад  тією  самою,
Дорогою,
Що  зшила  два  світи!
31.07.2015 


Рецензии