Вера... укр

Віра


Віра, єдиний стержень у житті людини,
Віра, це найсильніший прояв дії в мрії,
Це те, що мотивує забезпечення життя,
Осмислює та насищає прояви буття.

У вірі ми черпаємо безмежну допомогу,
І з вірою у серці, ми  оминаємо бентежність,
Вона є запорукою любові у без дії,
Та щастям у розлуці, де з вірою надія.

У віру віремо і серцем, і душею,
З її надією шляхами по життю ідем,
В коханні й щасті збудуємо майбутнє,
І вічно в мирі й світі добра ми проживем.
               


Рецензии