Дарувати нову надiю

Захлинутися подихом вітру,
В моря свіжості затонути,
І небес синьооку палітру,
Крил розмАхом широким проткнути.
Засліпитись веселковим сяйвом,
На долоні затримати роси,
Зарядитись нестримним щастям
І по стежці ранковій босим,
Йти назустріч новим стихіям,
Насолоджуватись життям,
Дарувати нову надію,
Не забутим ще почуттям!!!


Рецензии