Янгырдан сон

Тагын янгыр явып утте.
Яшеллэнде бар донья.
Чистарып калды яфраклар
Тамчылар коя-коя.
Чилэклэп янгыр койганын
Карап тордым сокланып.
Пакъланып калыр кук тия
Бар  тузаны  доньянын.
Агып китсен иде борчу,
Сагышлар, коенечлэр.
Куктэ балкыган кояштай
Калсын иде кунеллэр.


Рецензии