Унутранае святло

Есць розныя хвалі.
Есць розныя сэрцы.
Яны выклікаюць мільены кілагерцы.

Унутранае святло
Дзе твае вочы?
Якія назіраюць
Дзе хто спіць
Каго кахаюць.

Дзе твае вочы?
Якія глядзяць у далечыню
І голас які кажа:
“Я іх люблю”.

Дзе твае вочы?
Паглядзі ў сябе.
Скрозь цемру
Пабач сябе.

Пабач гэту цемру зіншага боку.
Дзе твае святло?
Яно ў цемру завяло.
Каб ты перарабіў
Цемру ў святло.
Туды цябе вядзе яно.


Рецензии