Пашукай у сабе адказ

Незабудзьце змыць пад вечар.
То што зроблена за дзень.
Розныя крыкі, сварлі, спрэчкі.
Нервозныя сустрэчкі.
Пасля гэтага крычаць
Не вы насамой справе ўве авечкі.
Пашукай у сабе адказ
Чаму нязмыт твой унітаз.


Рецензии