Наркотык Фрэнкi пачуцц да дзя чыны

Першая сустрэча.
У першые дзве хвіліны, была негатыўная.
А потым пачуцці паглыналі усе мацней і мацней.

Няма пачуцця без вобраза.
Ці таго чалавека, ці чалавечка.
Тамушто калі няма чалавека.
Згасаюць пачуцці.
Пачуцевая сістэма,як вогнішча.
Калі яе не падтрымліваць то яна знікае.
Вось так і пачуцці.
Але пачу ці трымаюцца мацней і мацней.
Калі падабаецца ўсе.
Доўгія валасы,
Якія насычаны прыемным водарам.
Доўгія валасы.Прыкрываюць
Прасякнутыя цудоўнай энергетыкай вочы.
У якія захочаш паглядзець незаўседы атрымліваецца.
Цудоўная, прыемная, таемная-усмешка.
Калі глядзіш на яе становіцца цяплей.
І усе.Усе у нутры змяняецца і перабудоўваецца.
Настройваецца на нейкі новы лад.
І гэта мяне вельмі задавальняе.
І ў нутры думаеш сам сабе.
Хтосці увеў табе патаемна
Новую хормулу наркотыка.
Які вельмі доўга нехоча знікаць у маім целе.
А наадварот дзейнічае з кожным днем
І сустрэчай з табою
Усе мацней і мацней.
Праз некаторы час разумееш.
Што ужо ўсе.Падсеў на яго.
І больш без яго рабіць нічога немагчыма.
Гэтае задавальненне ад наркотыка,
Круціцца весь час у галаве,
Перашкаджае працаваць.
Я мушу прыходзіць
У музычны падвальчык.
Каб зноў і зноў увабраць крыху
Гэтага наркотыка.
Але жадаю яшчэ.
Тэлефаную, выпрошваю сустрэч,
Але іх няма.
То хварэе, то стамілася пасля працы.
То скімсці трэба сустрэцца.
Івось гэта з кімсці трэба сустрэцца.
Наганяе такі негатыў.
Што хочацца крычаць гролам ці кінуцца з маста.
Вось на такія моманты.
Як быцам знікае дзеянне наркотыка,
Але не даканца.
Усе роўна у нутры ен трымыецца вельмі моцна.
Далей пішу гэтыя радкі
Каб пачаць што небуць рабіць.
І здзіўляюся.Але на самой справе як моцна
Дзейнічае гэты наркотык.
   Наркотык, наркотык, наркотык, наркотык, наркотык, наркотык, наркотык, наркотык, наркотык, наркотык “Фрэнкі”.!


Рецензии