чорныя вочы ад алкаголю

ідыетка. вар'ятка.
чорныя вочы ад алкаголю глядзяць табе у валасы.
ну, спужайся, каханы. давай, уцякай у верасы.
усе мы смелыя толькі на словах,
і далёка не да чорнай Смерці касы.

я не п'янею ад тваей прысутнасці,
але мяшаю гарэлку з тэкілаю,
віскі - з віном, добрае - за дрэнным,
і раблю тое, што не памылкі толькі таму, што мне сямнаццаць.


Рецензии