В полонi Венери

Неба сягали тополі,
Покотився місяць із-за хмар.
В юних серцях мимоволі
Розгорівся кохання пожар.

Зорі дивились крізь віти
На шовкову дівочу косу,
І ніжно шептали квіти
Про твою неповторну красу.

Казкові тіні-химери
Спускалися із лапатих віт.
Була ти немов Венера,
Яка полонила світ.


Рецензии