Заманы шундый булганмы...

(К.Булатованын"Тэмамланып килэ Туфан елы" шигырен укыгач)

Заманы шундый булганмы,
Булганмы шундый буын,
Ак чэчэктэй Тэнэкэгэ
Купсенгэннэр Туфанын.
Заманы анын хэзер дэ
Тугел дэ мактанырлык,
Тэнэкэсез калган Туфан,
Шунысы уфтанырлык.


Рецензии