Вогонь життя

Серед Божественних стихій
Ти вся, як вогняна стихія,
Мов джерело високих мрій,
Даруєш полум'я надії.

Ти - наш родинний оберіг,
А, щоб оселя наша квітла,
Від зла ти бережеш поріг,
Своїм вогнем даєш нам світло.

Там, де життя горять вогні,
І твій вогонь не загасити,
Бо він тепло дає мені,
Без нього не прожить на світі.


Рецензии