Сяйво душi

"Сяйво душі" - четверта збірка, присвячена пам'ті дружини Галини Григоріївни, яка, будучи лікарем, доктором медичних наук, віддала всі сили і знання охороні здоров'я громадян України і раптово пішла з життя 21 квітня 2010 р.

***

Ми шукали свій щасливий острів
Серед бурь небесних і земних.
Все, насправді, виявилось просто -
Щастя було лише в нас самих.

Я не вірю, що тебе немає,
Що тобою пройдена межа;
Кожну мить тебе я відчуваю,
Сон і яв вінча моя душа.

Сила й досконалість твого духа
Відчинили браму в небеса -
Ангельські хорали будеш слухать,
Дивуватись райським чудесам.

Справжня велич духу не вмирає,
Повториться твій зірковий час.
В небесах ти знову засіяєш
Тим, що будуть жити після нас.


Рецензии