Раби i тирани

Не бийте перед ворогом чолом,
Не опускайте свої крила -
Ваш страх для ворога є джерелом,
З якого черпає він сили.

Щоб рабство знищити в собі,
Душа повинна стати полем брані,
Бо там, де ще живуть раби,
Обов'язково з'являться тирани.


Рецензии