Генiй i час

Час плине в просторі без вороття,
Як зупинити плин - ніхто не знає.
Одержує людина від життя
Значливо менше, ніж вона бажає.

У часі гинуть села і міста,
Він поглина епохи і народи.
У кожного дорога непроста -
До вічності прямують її сходи.

Тому і сутність часу не пізнать,
Його законів не збагнуть відразу.
Лиш геній може час свій перегнать
І бути завжди непідвладним часу.


Рецензии