Голас Радзiмы

Голас Радзiмы, голас адзiны
нават далёка ,дзесь на чужыне
грае пабудку, сэрца кранае,
нiбы ў смутку звароту чакае.
Губляю сiлы, ў змроку гадзiны
к жыццю ўзраджае голас Радзiмы.
Душу сагрэе ў сцюжну зiму.
Нiбы жалейку, лепей магчыма.
Такi жаданы i такi мiлы.
Ведае пэўна, што не забыла.
Голос пачую i не адзiна.
Так мiлагучна мая Айчына!


Рецензии