Думкi

Без надзеi мае думкi
 ўскакалi.
Затужылi, заблудзiлiся,
прапалi.
Затрымалiся  ў багне
з пераплясу
i  ў трасiне стогнуць , тонуць
час ад часу.
Па асобку i  ў гурбе
прападаюць,
а надзеi  ў кагосьцi пьюць,
гуляюць


Рецензии