Доки вдяга мо ми вишиванку

Поки лунають ще дзвони Софії,
Доки ми діти Оранти-Марії,
І поки молитва до Господа лине,
Не впаде, не зникне свята Україна.


Поки ще пишуться в нас писанки,
І храми будуємо ми на віки,
Лелеки вертають до нас із чужини,
То буде міцніти й цвісти Україна.


Доки вдягаємо ми вишиванку,
Сонцю всміхаємось радісно зранку,
Шануєм батьків і цінуєм родину,
Славитися буде ще Україна.


Ще поки цвітуть чорнобривці і мак,
І доки зростає в колисці козак,
І мова і пісня звучить соловїна,
Стоїть і стоятиме наша Вкраїна.


І доки навчають синів матері,
Боротись за щастя своєї землі,
Боротись за долю і волю до згину,
ЖИВА і НІКОЛИ,НІКОЛИ не вмре Україна. 7/15/2015


Рецензии