Брата не продам

Чи ти дурний, як та тетеря,
Чи душу нечистi продав?!
Щоб я за вашого Бандеру,
Та брата рiдного вбивав?!

З якого, в бiса, переляку
На цю вiйну попруся я?
Неначе вашi жирнi с**ки
Дорожче честi та життя?!

Чи вашим безсоромним харям,
шлункам та пузам ненажер,
кровавим втишенних угаром,
людських не вистачає жертв?!

Як мало кровi – в себе впийся,
Як мало трупiв – здохни сам.
А я не Каїн i не вбивця,
I злидням брата не продам.


Рецензии
Шановний друже, дякую за розумни вирши! (К сожалению, на клавиатуре нет украинского языка, я его удалила после возвращения Крыма в состав России). Очень понравилось стихотворение, автору желаю творческих успехов и удачи!

Елена Лапченко   02.06.2016 18:09     Заявить о нарушении