Сильна ж1нка?

Сильна жінка не чекає дзвінка.
Сильна жінка не буває ламка.
Не рятується димом, "без цукру" не п'є.
І відсутність дзвінка її не уб'є.

Сильна жінка не змерзне, чекаючи Щастя.
Поки те саме Щастя радіє, живе.
Сильна жінка не цілить на свої зап'ястя,
І без літери "Пе" без проблем проживе.

Сильна жінка не змокне, трамвай не пропустить,
Аби ще поблизу побуть трохи хоча б.
І до флірту брудного себе не допустить
Щоб довести, забув не тому що складається з вад.
 
Ця сильна жінка ще не доросла, аби легально купувати сигарети,
Та має силу сльози не ронити,
Та має силу взяти і піти.
Та чи дорожче це, ніж Щастя втратити?


Рецензии