Sevesen Gulum

Men qelbimi yandirib yene yaxiram,
Sen geden yollara yarim baxiram
Hec bilirsen, sensiz nece darixiram?
Isteyirem yanima gelesen gulum,
Meni mennende cox sevesen gulum.

Senin qoxun  qalib otaglarimda,
Goz yawim quruyur yanaglarimda,
Adin ezberim olub dodaglarimda,
Isteyirem halimi goresen gulum,
Meni mennen de cox sevesen gulum.

Her kecen gnumuz qalibdi yadda,
Nece xowbext idik senle heyatda,
Seninle bir sevgi sedasi altda,
Isteyirem sen yene gulesen gulum,
Meni mennen de cox sevesen gulum.

Olmuya bir daha kederim qemim,
Yene yetsin yerine arzu isdeyim,
Sariyib gollarni boynuma menim
Isteyirem qefleten opesen gulum,
Meni mennen de cox sevesen gulum.


Рецензии