Вишиванка моя

 Вишиванка моя,вишиванка,
 Ти у долі моїй витинанка,
 Візерунки барвисті,чудові, 
 Наче ранок калиновий в полі.

 Вишиванку візьму,вишиванку,
 Одягну на батьківському ґанку.
 Заспіваю я пісню чудову-
 Хай почують усі нашу мову.

 Вишиванка моя,вишиванка,
 Захищай мене з ранку до ранку.
 Мир і злагоду я обираю:
 Будь могутнім,щасливим,мій краю!
  2015 р.


Рецензии