Quasi-Shakespearean Sonnet 3

You are untouchable as ghost
And unpredictable as guest.
A secret subject not for boast.
What treasure keeps this empty chest?

A distance free of destination.
A chasm free of rendezvous.
A Dream? A Fantom? A Temptation?
What kind of nature aren’t You?

When miss is missed as fulfilled mission,
an endless searching needs no more.
And only frame I am for vision,
for loving advent open door…

A castle being stormed with gale
is hold by me and not for sale.

29/07/2015


Рецензии