bACk sIDe

Ти ззаду, як звір дико-хижий,
Гнучкий стан хапаєш руками.
Я з хіттю назустріч гну крижі,
Ти ж стегна розводиш ногами.
Устами жмеш в шию, де руни,
А прутнем у прУжні півсфери.
Хребет мій - натягнуті струни,
З жаданням в глибинах печери.


Рецензии