Вода ушла. Пришло балота ль

И мы ф Италий вуш шывём аж.
И жаба жебцы чы поможа вж
Вийти до Витиных во ш козкав.

Ныма ж ны сыру вжэ ны в нёмкав.
И нащо деду даць хоць хлебца.
Ни на порог шоб ны гармошка.
Ах, как в нас свята Нина Божа!

Воны прышлы. И стало ёмка
Уж даж с корнища рваци липки й.
И нахера, Херон ты наглый,
Нас разДзеваЕш, дзев прекРакСных ш.

А ну, блин, выключ свий ты ящык!
А то я з мы язмыну ввалым фш.
А ну на ню ны нападай, Шпинь!
Воны ж одэняны, бач, влад фси зь.

Нас бо з ны вовк фшэ ф шоп ны вжарэ
Ны й за й вуглом ны в МогыЛёвц.
Ий мы ж злякавСик сранок янськых.
В Яновы бо вуз вси началныць.

Нивинный дедух?! Га! На сайта
Запхае нас жа, х! И, пажалста,
Нас мамы влад уж задумБамСяць.
И драник влипЛяльТь лялькам гадкым.

Да. Мы й зничТокЖыл на фик падлыщ
Са й теми гады, шо рвуть маткы й.
И на болоты пинскый шляхты
Хай Василёк са Лотаць вянэць.


Рецензии