Людмила Ткаченко - Will you give...

Will you give...

Will you give me miracle, my dear,
Like a gloomy morning  Sunrise ray.
Smile as clear light of dawn appear,
That shines softly through the whole day.

Will you give me whisper of a breeze,
Rustle of a grass and stars as falling.
Let the feelings swirl like mount’ streams,
Crushing all the doubts ever shocking.

Will you drink my tenderness of love,
But forget and  soothe your bitter troubles.
Many years, lots of days apart
We have looked on Earth for one another.

I will step into the arms of yours,
And  we’ll  both burn in our passion.
Will you take me out of the doors
From  a frosty winter into summer.

           * * *

http://my.mail.ru/community/zadumka/43A9F938CA6474AE.html
 
Людмила Ткаченко – Подари...

Подари мне чудо, подари,
Словно хмурым утром лучик солнца.
Улыбнись, как ясный свет зари,
Что сияет ласково в оконце.

Подари мне шепот ветерка,
Шелест трав и шорох звездопада.
Пусть закружит светлых чувств река,
Сокрушив сомненья и преграды.

Бесконечной нежности испей,
Утоли, забудь свои печали.
Столько долгих лет в потоке дней
Мы друг друга на Земле искали.

Я шагну в объятия твои,
В страсти растворимся до рассвета.
Позови с собою, позови
Из зимы в ликующее лето.


Рецензии