Я 1 ти

Ти зрозумій одне, окремо нам не можна -
Мені потрібен ти, веселий і в сльозах,
Щоб знов цвіла душа, горіло щастя,
Щоб полум'я світилося в очах.

Ти зрозумій одне, немає "я" і "ти"
Як Сонце й Небо - невідємні.
Окремо все губило фарбу й сенси
Плоским все стало, що було об'ємним.

Ти зрозумій одне, ти став найближчим,
Єдиним хто завжди щастя дарував.
Лиш ти присутністю своєю
Сірий світ у щастя фарбував.

Ти був один, кого згадать хотіла
У снігопади, у тумани і шторми.
Немає "ти", і "я" безповоротно розчинилась
Щоб стать єдиним, цілим "ми"

Ти зрозумій одне, мені потрібен ти.
Твої звички, що так бездумно полюбила.
Нам не можна поодинці йти -
Я лиш з тобою можу бути ціла.


Рецензии