Жемчужина 7

ЖЕМЧУЖИНА 7

Горделивый нарцисс сам себя восхвалял,
До пьяна красотою своей упивался.
Он парил в небесах, в свете славы купался,
На изящество роз с высоты не взирал.
И увы... в одиночестве гордом завял.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

*********************

ПЕРЛИНА 7

Самолюбний нарцис сам себе вихваляв,
Пелюстками безкрайнього неба торкався,
Собі оди співав, і у славі купався,
На тендітність троянд чарівних не зважав.
І на жаль... У самотності гордій зів’яв.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА


Рецензии