Bariwa bilmirem sensizliyimle

Illerdi ki gezdim men sehralari
Gormedim ne qiwi nede bahari
Sanki ferhad tek yardim daglari
Bariwa bilmirem sensizliyimle.

Ey meni terkeden nazli dilberim,
Sennen ozge kimim var menim,
Sen bir yol goster yanina gelim,
Bariwa bilmirem sensizliyimle.

Bu mehebbet meni bitirir daha,
Doze bilmirem ne kedere ne aha
Gel qayit yanima batma gunaha
Bariwa bilmirem sensizliyimle.

Omrumde acilan gullerim solur
Gozlerim blud tek bowalir dolur
Ey gulum qayit yeter bu qurur,
Bariwa bilmirem sensizliyimle.

Ayriliq werabini gel mene suzme,
Menden ayrilib kenarda gezme,
Ayrildig deyerek sen meni uzme
Bariwa bilmirem sensizliyimle.

Orxan sala bilmedi ozgeye meyli,
Yarim mennen qaldi yene gileyli,
Men mecnun oldum sendeki leyli,
Bariwa bilmirem sensizliyimle.


Рецензии