Украина

Твоя вітчизна - це Україна, яка потребує Дії , не слів....
....
....
Вороги Моєї Країни – мої вороги, бо вони
У моєму серці ненавмисними від мене хвилями
……..зриваються,
……………..вмирають,
…………………..відштовхуються усіма клітинами.
Бо Україна – це Ми.
А вороги України – вони
………………………………є
…………………………………серед
………………………………………..нас.
Вони вишиванки носять, вони пісні співають для Вас.
Вони крізь….
серед
……твого
…………оточення,
вони крізь…..
серед
…….твоїх
……………лікарів.
Вони руйнують Україну охоче,
бо вони -від Російських Царів.

Ворога
……….України -
…………………треба
……………………..відштовхнути
………………………………………серцем!

І це може бути твій Брат чи сестра…
Але все це було вже, здається?
Це і є - Твоя боротьба.
І якщо кожен з нас – українець,
Хоч без скарбу і хоча би без майна
Він є - частка моє Країни.
Він – Родина кохана моя!

І тоді моя мрія, наснага – це величність Рідної Землі.
Не скарбів мені треба - Відваги.

Гідність…
……………гідності
……………………треба
…………………………..мені!

Я пишаюсь тобою , Україна,
Бо за тебе віддав свою кров
Кіборг, та з нац..гвардії сини,
Правий Сектор, Айдар та Дніпро!
Ці життя, сотнею білих птахів
Захищають Країну мою.

Хто ж спаплюжить Український прапор -
Той від кулі загине у бою.

Хай гниє у безодні та ямі,
Хто збезчестив мій Край, мою мову
Ці слова будуть жити з синами
щоб не було у них руського слова.

Мовою захисти свою матір,
свого тата та своїх дітей.
Бо сьогодні усі ми – солдати.
Ми у Сотні. Українських земель.
PS

Мені це зовсім неважливо,
чи є у політиці мораль.
Якщо моєї землі не мило,
якщо журба в країні,
Дай….
…....Мені
………….....права
…………….......робити
……………………..........ДІЛО -
………………………….......Зничтожити
……………………………………………...........Цю
………………………………………………..........МРАЗЬ та Шваль.

Вони – обманюють Країну.
У вишиванках. Так. На Жаль.

Я вірю у майбутнє Світу.
Я хочу жити для синів.
Я хочу – вільну Україну
Без війн, без фальші, ворогів!

Для цього я готов страждати,
На те сьогодні я – солдат.

Мої віршованої п’яти готові дати вам під зад.
Вам – ворогам моєї Держави.
Без сорому ми кажемо – Геть.
Бо усі сьогодні ми – солдати.

Солдат Українських земель.


Рецензии