Небеснi свiтила

В безкрайнім небі висить місяць
Обрамлений у жовто-червоне,
І зорі так яскраво світять,
То виринають, то ніби потонуть.

Вони завжди супроводжують
Таких собі нічних мешканців.
Що до рідного дому торопляться,
Або у пітьмі без притулку вештають.

Вони знають так багато секретів,
І бачили стількох людей закоханих,
Що бажання загадували, як тільки на небі
Спалахували зірки, і відтіль падали сполохані.

І на порозі знову нічка темна,
Укутала все місто і накрила.
Ти очі вгору підійми, поглянь на небо-
Оберігають у ночі тебе небеснії світила!


Рецензии