Поза межами болю

Скажіть,чому мене морозить?!
Скажіть,чому усе дістало?!
А ще дозвольте запитати,
Чому мені цього замало?!

У мене є все, що потрібно,
У мене,ніби,все виходить
Чому мені так не спокійно?
Чому мене усе тривожить?

На жаль,я відповідь не знаю
І голова моя гудить від болю,
Та знаю я чого бажаю:
Щоб життя було пов'язане з тобою...


Рецензии