Hesret qalmiwam

Bu nece zilletdi, mohnetdi Allah,
Yarimin sozune hesret qalmiwam.
Bu nece hicrandi,qismetdi Allah,
Yarimin uzune hesret qalmiwam.

Gozlerim gapida, gulagim sesde,
Gem gusse yuklenib, ureyim uste,
Otagim buz kimi, ozumde xeste,
Yarimin kozune hesret qalmiwam.

Daralib nefesim, qruyub dilim,
Bir soz yazmaga gelmeyir elim,
Ele bil kor olub goren gozlerim,
Yarimin gozune hesret qalmiwam.

Qelbim ocaginda biraz isindi,
Mehebbet bagima keder qem girdi,
Onu mene verdin, Allahim indi,
Yarimin ozune hesret qalmiwam.


Рецензии