Ми - це тiльки ми

----Люблю тебе,за те що любиш
    кохаю, що моя
    у квітах не загубиш
    того що у грудях...

Найбільще щастя в світі
це вірити в любов
кохання розуміти
як шум густих дібров

Дякую що ти у мене
дякую що поруч
за те що не дареме
живе те що ліворуч

Залишишся  для мене
одною на землі
життя летить шаленно
але не наші дні

Згадками на сердці
ті твої вуста
що дотиком відветрим
живуть у моїх снах

Не вмію жити непомітним
не знаю  як спинити кров
хай почуття розквітнуть
хай буде ранок знов

----Тебе кохаю, що кохаеш
    люблю, що любиш ти
    я знаю, те що знаеш
    що ми - це тільки МИ...


Рецензии