Ти знаэш

Ти знаєш,кохання ще в мені живе
Воно затихло, не забулось
І з кожним днем сильніш стає
Аж доки я не схаменулась...

Цвіт яблунь, схожий, навесні
На ніжні очі уві сні
Які кохала я в свій час
Але забула, ніби раз.

Обійми згадую твої,
І прокидаюсь я в пітьмі
Бувало, згадую тебе
Кохання ще в мені живе.


Рецензии