Без любовi...

                Без любові життя -
                шлях прямий
                в небуття.


Без любові живеш - сам до лиха ідеш.
                В нелюбові - ні сонця, ні місяця...
Хто любов не зберіг - скоїв злочин і гріх. -
                Той колись, як Іуда, повіситься.

Нелюбов - то зима, де надії нема;
                все, що Боже, - в ній мерзне та хИріє.
Нелюбов - страх і жах; вся душа в лишаях...
                і не знати стежини до Ирію.


Рецензии