Щастя

І  ось  прийшла  жадана  мить
Коли  твоя  здійснилась  мрія
В  цю  саму  мить  тобі  щастить
І  лише  миттю  ти  щасливий.

Життя  іде,  душа  зове,
Нова  тебе  полонить  мрія
Вона  до  іншого  веде
Тріумф  стривожує  надія.

Весь  час  в  турботах  мрійних
Іде  твій  щастя  пошук
Лиш  в  совісті  спокійній
В  своїх  порядних  кроках.
   27.07. 2015р., Київ


Рецензии