***

наше життя не на волосині Рапунцель,
щоб під арештом смутку згасати,
так жалюгідно.
існувати без тями нестерпно набридло.
ми - суцільне безглуздя.
а мені би тільки пірнати,
у розквіт спогадів весняних.
й грати в дурня не цікаво,
якщо мою даму серця змиває світанок.


Рецензии