Нина Тиханова - My lover...

My lover...

We write with him about life and love,
About  beauty,  world  and  boundless  sea.
Then we together in the heaven rove,
And keep the knowledge of it only we.

He comes to me not once from time to time,
My Muse is winged and handsome, very smart,
Intelligent and full of force, he’s prime -
In passion, love and everything of start...

I've heard that real love has avian wings,
I’ve not believed, but like in fairy tale,
His love is easy, gives me many things
And proves, that he’s a lovely male.

               * * *

http://my.mail.ru/community/zadumka/1CA6DE9B5C32ACC4.html
 
Роман у нас...

Мы пишем с ним о жизни, о любви,
О красоте, о мире и... о море.
Потом летаем вместе на просторе.
Потом... Об этом знаем мы одни...

Он прилетел ко мне не в первый раз,
Мой Муз, крылатый и красивый,
Интеллигентный, полный силы
И страсти, и любви. Роман у нас...

Я слышала, что у любви бывают крылья.
Не верила. Как сказку допускала.
Его любовь легко, без всякого усилья
Мне это, ненароком,  доказала.


Рецензии