Dediкация

I'm like a fading summertime,
I feel so. Do I need to sleep?
I only dream about your light.
I see it, touch it every night.

I know, you be the special one.
You play me like a rolling dice.
You make love out of the pretty lies
So I can fall into it,
Seems so...
Shame.

Yeah, I could take it. But I won't.
I'll be just everything I want.
And if you wish to be with me —
Пожалуйста, не подходи.

Дочертим круг тех ссор, страданий
И остановим пыл желаний.
Любима будешь ты не раз
Другим сияя блеском глаз.

Тебя отныне я не потревожу
И буду хранить в прошлом с тобой миг.
Но в темный час я освещу тебе дорогу:
Ты в принце ночи, Полулуньи, мой увидишь лик.


Рецензии