Джаннат Ташкеева - Three years...

Three years...

Three years I waited white peony,
It came, but was only red.
Its petals kept calmness of harmony
The morning before it appeared.

No worse, but it was all another.
And, maybe the other was me.
And new dawn in heaven still gather
And nothing I know and see...

          * * *

http://my.mail.ru/community/zadumka/6A63F9419F67E61F.html 

Джаннат Ташкеева – Три года...

Три года ждала я белый пион,
А он оказался красным.
В его лепестках заблудился сон,
Заря перед ним погасла.

Нисколько не хуже, но он - другой.
И, может быть, я иная.
И новый закат над полем - дугой,
А я ничего не знаю...


Рецензии