калина червона

ой калина червона ти ж мене красою
 з дитинства зчарувала
  дивлюсь на красу твою
 сердце каплею крові любовью
 до тебе вічною розтане
 біля річки весною
 твоя краса розцвітає
 соловейко ніжно пісню тобі лиш співає
 і де твоя душа все літечко бродить
 гіркими зеленими ягодами сердце ласкаве
ізводить


Рецензии