На захист Макара

Всі, хто чекає глас:
"Ату його!"- серцю миле.
Люди, ви сплутали час,
А то і століття ціле.

Всі, хто не гаючи час,
Готує під орден груди
За те, що полощете нас
І Макаревича брудом.

Панове, ви сплутали час,
Або піддалися моді:
Макар же телят не пас
У Путіна на вгороді.

Невже ви печетесь про нас,
Всі підписанти по Криму?
Шановні, ви сплутали час:
Не буде другого Риму!


Рецензии