Онл мембер

Подаруй мені світло,
бодай сили та наснаги до життя.
Наше сьогодення промайнуло вдосвіта,
як викроєне червоними нитками шиття.

Бодай додай мені ласки,
і не потрібно забагато слів,
розфарбуй моє буття малиновими красками,
щоб було все , як ти захотів.

Забагато вражень, і красивих мрій,
у серцях завершення обмежень,
здається живемо лише раз,
та ціна тій праці без завершень?

Цілуй сьогодні дикі трави,
і промінь сонця розціловуй , як тоді.
Не прийду до тебе, навіть не проси,
мої обличя розчарованні у своїй захованній пітьмі.

Відрий свої блакитні очі,
подивися диким звірам в слід.
Їх сліди- сни дівочі,
їх ніхто розгадати не зумів.

А той метелик на волоссі,
зелений колір, червоно-гіркий мед,
як багато всього щабулося,
і вже казати щось нема потреб.

Горить вогонь, в морі забагато хвиль,
чиїхось вагань , чиїхось хотінь,
І наші душі повні божевіль,
і наші душі повні диких квітів квітінь.


Рецензии