Ти мiй!

Ніч пливе, нас бажаннями кличе,
Душа радість тихесенько п'є..
Твоя посмішка  так тобі личить,
Що аж серце тріпоче моє!

Солод губ та медовий напій,-
Ніч дарує обом  насолоду,-
Я кохаю сердЕньком, ти мій,
Я такого не бачила зроду..

Твої руки - немов водопад,-
Вони ніжні, рішучі,- навала!
Ми на злеті,- нема вже назад
Вороття нам,- душа заспівала.

Знов цілуєш - аж душу вийма,
Скоро серце моє твоїм стане!
Краще тебе, мій любий, нема,-
Тебе пестити не перестану!!!
24 07 2015 р
Вікторія Р


Рецензии