Песента ми

Песента ми е птица.
Песента ми е вятър.
Да лети й се иска
към душите, сърцата…
Да я спра? Не! Не мога!
В мен така й е душно!
Да я пусна свободна,
ала кой ще я слуша?!
Покрай мен – тихо, тихо…
Умовете линеят.
Пистата е закрита
точно заради Нея!
Тя се свива, не смее
да излитне на воля.
Аз пък ще я изпея!
Даже няма да  моля
да я слушат, покорно.
Ще излее сърцето
песента благородна.
Тя е птица!
Помнете!


Рецензии