ХIу царри лямцI берхIила

Гьар барира Аллагьла,
ХIаке цаб уркIи бузуй.
УсунхIалра муэлла,
ХIу царри гьадирилзуй.

Припев
ХIу царри базла шавла,
Вашуй гьуни шабируй,
ХIу царри лямцI берхIила,
Кьаркьала гонабируй.

Агь рурси аргъа хIуни,
ХIу царри нам дигахъуй.
ХIаке дихьибил диги,
Цари чархизе лубкуй.

Шиниша кьала урга,
Леркьяни вавне жегой,
ХIавкIахъиле хIазе га,
Раши мякьла диганай.


Рецензии