шоколадка з АТБ

Мені без тебе хочеться так з розуму зійти
Як сходять зі ступєнєк поїзду - навшпиньк
Бо я без тебе, вже не я, а хтось-
Фальшивка, обгортка шоколаду з АТБ
Того що не шоколад, а так
Заміна дешева і по карману не так бє
Мені без тебе і повітря не повітря
А сірчистий азот, якщо таке існує взагалі поняття
Залежність моя, радість, кохання щире-
Ти в моїх думках, а при зустрічі
"Привіт" сказати не встачає сили
І хтось але не ти обіймає мої крила
І ніжно бавить руку в моїх волосах


Рецензии