Розмай

Могутні  скелі – Україна,
На сонці  блисне водограй,
Всього  від  Бога по краплині,
Ланів  й  полів,
Розмай , розмай!
Дніпро  й Дунай,
Сплітають казку,
А їм  підспівує  Десна,
І  поспішають  усі разом,
Туди -  До  моря,
До Дністра!
З  Карпат    лунає  пісня  Тиси,
А   Буг,  з Південним Бугом -   брат,
Є   щось в  річках тих  неймовірне,
В них  сонця  промені   блищать,
Якось  миліше  ніж  деінде,
В них  щось  враз промайне  святе,
Моє й твое,
Для  серця  миле,
Що міцно   в серце  проросте!
23.07.2015


Рецензии